fbpx

Gratis bemoedigingskaarten aanvragen

Graag helpen we jou ook praktisch verder op weg met les 1 van lespakket (un)Shakable. Daarom sturen we onze bemoedigingskaarten kosteloos naar je toe. Op deze manier kun jij de waardevolle bonus werkvorm ‘Bemoedigingskaartje’ makkelijker en leuker inzetten in jouw klas.

Klik hieronder op de button en vul de gevraagde velden in.

Veelgestelde vragen

* Wanneer kan ik de kaarten verwachten?

Per 3 werkdagen verwerken we alle aanvragen en versturen we de kaarten via PostNL. Omdat de drukte bij PostNL varieert is het lastig een exact aantal werkdagen op te geven. Houd in de praktijk rekening met totaal 5 werkdagen.

Wat kost het om de kaarten te bestellen?

We bieden de bemoedigingskaarten kosteloos aan. Wij nemen ook de verzendkosten voor onze rekening. Zie het als onze bemoediging naar jou als docent en als bedankje voor je harde werk in deze hectische tijden.

Hoeveel kaarten kan ik bestellen?

Omdat we ook andere docenten van andere scholen op weg willen helpen, kun je maximaal 100 kaarten bestellen. Hebben jouw collega’s ook interesse in de kaarten voor hun klassen, app (via de WhatsApp-button linksonder de site) of mail naar secretariaat@creatievepreventie.nl om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Noteer in de mail je 06-nummer zodat we vlotter kunnen afstemmen.

Hoe kan ik de kaarten aanvragen?

» De kaarten vraag je bovenaan deze pagina aan.

» Je klikt op de gele button.

» Na enkele seconden verschijnt er een formulier met invulvelden voor jouw gegevens.

» Je vult alle velden in. Gebruik hetzelfde e-mailadres als waarmee jij les 1 van (un)Shakable hebt aangevraagd.

» Na het invullen klik je op ‘Versturen’.

» Binnen enkele minuten ontvang je een mail ter bevestiging dat jouw bestelling bij ons binnen gekomen is.

» Na 2 werkdagen geen bevestigingsmail? Mail dan naar secretariaat@creatievepreventie.nl Zet in de mail de datum van aanvraag en gebruik ook hierbij hetzelfde e-mailadres.

De link werkt niet (leeg oranje veld)

Vervelend dat het inschrijfformulier niet zichtbaar wordt. Probeer eens of deze link werkt. Zo ja, vul hier je gegevens in en klik op ‘versturen’. Heb je de bevestigingsmail ontvangen? Dan is je bestelling goed doorgekomen.

 

Staat je vraag er niet tussen?
Zoek contact met ons en we denken graag met je mee.

Ontvang meer informatie over LIFELINE

Laat hieronder je e-mail achter en je ontvangt binnen enkele minuten meer informatie over LIFELINE én hoe jij 1 week lang vrijblijvend op ons platform kan rondneuzen!

 

Ontvang de online brochure over ons online preventieprogramma direct in je mail. Geheel vrijblijvend!

 

Vraag nu de eerste les van lespakket (un)Shakable gratis en vrijblijvend aan. Binnen enkele minuten ontvang je de mail met de downloadlink.

Vraag nu de bemoedigingskaarten kosteloos aan en ontvang binnen 5 werkdagen!

× Waar kan ik je mee helpen?