fbpx

Bedankt voor je aanmelding!

Dank voor je steun met gebed, dat betekent veel voor ons. Je ontvangt binnen enkele minuten een e-mail met een bevestiging van de aanmelding. Niets ontvangen? Bekijk voor de zekerheid je spam-inbox of laat het ons weten via deze link. Dan zorgen wij dat het in orde komt!

Nathalie Booij

Ons werk ook financieel steunen?

 Al jaren draagt de stichting Meer Dan Een Lied de activiteiten van Creatieve Preventie een warm hart toe. Daarom heeft het bestuur in november 2020 besloten de activiteiten van ons op te nemen in haar statuten. We zijn hier erg dankbaar voor. De stichting zet zich in om het ontwikkelen van nieuw aanbod voor christelijk preventiewerk voor de middelbare scholieren in Nederland te faciliteren.

Klik hier om een financiële donatie te geven. Liever vrijblijvend telefonisch kennismaken? Klik hier om een kennismakingsgesprek in te plannen. We zien uit naar verdere ontmoeting!

 

Namens alle teamleden,
Nathalie Booij

Ontvang meer informatie over LIFELINE

Laat hieronder je e-mail achter en je ontvangt binnen enkele minuten meer informatie over LIFELINE én hoe jij 1 week lang vrijblijvend op ons platform kan rondneuzen!

 

Ontvang de online brochure over ons online preventieprogramma direct in je mail. Geheel vrijblijvend!

 

Vraag nu de eerste les van lespakket (un)Shakable gratis en vrijblijvend aan. Binnen enkele minuten ontvang je de mail met de downloadlink.

Vraag nu de bemoedigingskaarten kosteloos aan en ontvang binnen 5 werkdagen!

× Waar kan ik je mee helpen?