fbpx

Voor de nieuwsgierigen …

Je hebt je waarschijnlijk aangemeld voor de dagopeningen omdat je op zoek bent naar een frisse benadering en verdieping rondom Pasen. Maar hoe zou je het vinden als je onze kant-en-klare verdiepingsles direct zou kunnen ontvangen?

Omdat jij je zojuist hebt aangemeld voor de dagopeningen geven we je bij deze een eenmalig buitenkansje om deze verdiepingsles voor een fractie van de originele prijs te ontvangen. Lees hieronder meer 😉

van €69,- voor €39,-

 

Ontvang 30 euro korting op je bestelling van de verdiepingsles! Deze kant-en-klare les
is een uitgeschreven interactief dubbeluur met verfrissende werkvormen.

 

Kortingscode: EXTRACADEAU 
(met hoofdletters!)

over de schrijvers 

Raise Up is een kenniscentrum en trainingsorganisatie op het gebied van weerbaarheid, preventie en pastoraat aan kinderen en jongeren. Door het geven van trainingen en het delen van kennis en materialen willen zij een beweging op gang brengen van mensen die vanuit Gods liefde en Zijn Woord de volgende generatie sterk maken.

Krachten bundelen
Door de krachten te bundelen en kennis en ervaringen te delen zorgen we met elkaar voor de volgende generatie; zodat zij sterk in hun schoenen staan en hun plaats kunnen innemen. Doe je mee?

de verdiepingsles is

geschreven door christelijke preventiespecialisten

geschikt voor onderbouw & bovenbouw

geschikt voor diverse leerniveaus 

flexibel toepasbaar en naar eigen inzicht te gebruiken

door extra module ook geschikt in klassen met leerlingen met niet-  kerkelijke achtergrond

voor diverse scholen en vele leerlingen al een grote zegen geweest. We zijn hier dankbaar voor!

wat anderen zeggen over de verdiepingsles

“De leerlingen uit mijn klas waren erg geraakt toen ik de verdiepingsles met hen doornam. Enkele leerlingen maakten een erg moeilijke periode door, onder andere door het overlijden van een familielid. Door de verdiepingsles had ik nog meer handvatten om samen met de klas respectvol stil te staan bij wat we voor elkaar kunnen doen in verdrietige periodes in ons leven. Deze les heeft veel betekent voor mijn mentorklas.”

Joan Mulder

Docent Zorg & Welzijn , CSG Het Noordik Vriezenveen

“De reacties van collega’s waren ontzettend positief! Het kerstverhaal werd gekoppeld aan een onderwerp waar de jongeren mee bezig zijn. De jongeren hebben ook echt genoten van de voorstelling! De samenwerking met Creatieve Preventie was echt een grote meerwaarde voor ons. Het verdiepingsmateriaal was erg handig!”

Nathan 't Hooft

Godsdienstdocent, Comenius College Nieuwerkerk

“We hebben meerdere voorstellingen geboekt bij Creatieve Preventie. Vanaf vorig jaar ontvingen we daarbij voor het eerst de dagopeningen en de verdiepingsles. Wat we prettig vonden was dat het zo geschreven is dat elke docent zelf kon kiezen wat hij of zij eruit wilde halen. Dat maakte de lessen tot een mooie aanvulling op ons eigen lesprogramma.” 

Erik Wessels

Docent en lid identiteitscommissie, CSG Reggestyn Nijverdal

Kortingscode: EXTRACADEAU
(met hoofdletters!)

Ontvang meer informatie over LIFELINE

Laat hieronder je e-mail achter en je ontvangt binnen enkele minuten meer informatie over LIFELINE én hoe jij 1 week lang vrijblijvend op ons platform kan rondneuzen!

 

Ontvang de online brochure over ons online preventieprogramma direct in je mail. Geheel vrijblijvend!

 

Vraag nu de eerste les van lespakket (un)Shakable gratis en vrijblijvend aan. Binnen enkele minuten ontvang je de mail met de downloadlink.

Vraag nu de bemoedigingskaarten kosteloos aan en ontvang binnen 5 werkdagen!

× Waar kan ik je mee helpen?