fbpx

Maak kennis met onze initiatiefnemer!

Het leek ons tijd om Nathalie Booij voor te stellen aan jullie! Nathalie is de initiatiefnemer van Creatieve Preventie en heeft ons als team bij elkaar gebracht. Zij is concepteigenaar, bewaakt de visie en faciliteert alle activiteiten. Wat typeert haar?

‘Het samen stappen uit eigen comfortzone is super spannend, maar ik had dit voor geen goud willen missen!’

Nathalie Booij

Visual Thinker

Nathalie is een heuse ‘visual thinker: ze ziet vaak een duidelijk plaatje voor zich waar ze naar toe wil met een idee. Vanuit dat plaatje denkt zij een plan verder uit en vanuit haar enthousiasme connect zij vervolgens met mensen uit haar omgeving. Zo ook voor Creatieve Preventie.

ANDEREN LATEN SHINEN

Vanaf start had zij duidelijk dat ze in de opstartfase niet moest werken aan de hand van het opstellen van vacatures en daar gericht mensen bij moest zoeken. Nee, bij dit project moest het andersom.

Faciliteren van talenten

Bij de mensen die zij via-via ontmoette en enthousiast waren over haar visie heeft ze juist doorgevraagd naar wat zijzelf voor ogen hebben… Wat willen ZIJ meegeven aan de nieuwe generatie en wat is hun eigen unieke talent, verhaal, ervaring of kennis die zij daarvoor kunnen inzetten? Deze antwoorden gaven input bij het verder ontwikkelen van het aanbod en visie van Creatieve Preventie.

MOGELIJK WAT EIGENWIJS

De mensen die haar kennen weten hoe vasthoudend ze kan zijn (anderen zouden dit omschrijven als ‘zeer eigenwijs’) Ze wil altijd de context van vragen en situaties weten, om elke keer weer het grote plaatje scherp te houden en verwachtingen te managen. Kwaliteit en deskundigheid vindt zij erg belangrijk.

 

 

‘Verantwoordelijk zijn voor een project met zoveel bevlogen mensen is echt fantastisch. We zijn God enorm dankbaar wat Hij ons gegeven heeft. Wat ik zelf spannend vond in het begin, is dat we bewust langdurige schakels aangaan met mensen. We werken zo persoonlijk en talentgericht, dat ik me soms te afhankelijk voelde van anderen. Maar ik zie nu in dat juist dat gevoel van ‘we hebben elkaar echt nodig om dit te realiseren’, uiteindelijk juist de kracht van dit project is geworden. Het samen uitstappen uit eigen comfortzone is super spannend, maar ik had dit voor geen goud willen missen!’

PLAN VRIJBLIJVENDE BELAFSPRAAK IN

Ben jij benieuwd wat we voor jouw school kunnen betekenen? Plan nu vrijblijvend een belafspraak in met Nathalie Booij via deze link. Liever meteen vrijblijvend een optie plaatsen? Dat kan hier.

We zien uit naar verdere kennismaking!

Over Nathalie Booij:

Nathalie Booij (1985) heeft een grote passie om mensen te verbinden in creatieve concepten. Ze heeft Maatschappelijk Werk & Dienstverlening gestudeerd, en daarna Projectmanagement. Zo was zij  projectleider bij een project voor verslaafde jongeren en startte zij met het ontwikkelen van preventieprogramma's. Daarnaast is zij zangeres. Zo treedt zij al jaren op bij middelbare scholen met een paas-en kerstvoorstelling. Zij bracht in maart 2018 haar Cd 'Als ik kijk naar U uit' en toert hiermee door heel Nederland samen met haar man Mark Pardijs. 

VRAAG NU DE EERSTE lesbrief van (un)Shakable GRATIS AAN

Wij als Creatieve Preventie geloven dat we samen verantwoordelijk zijn om tieners mentaal weerbaar te maken. Dat is de reden waarom wij in de afgelopen maanden lespakket (un)Shakable hebben ontwikkeld. Een lespakket met zes lesbrieven vol opdrachten, sociale interacties en inzichten. We stellen tijdelijk de eerste lesbrief gratis beschikbaar voor jou als docent.

Ontvang meer informatie over LIFELINE

Laat hieronder je e-mail achter en je ontvangt binnen enkele minuten meer informatie over LIFELINE én hoe jij 1 week lang vrijblijvend op ons platform kan rondneuzen!

 

Ontvang de online brochure over ons online preventieprogramma direct in je mail. Geheel vrijblijvend!

 

Vraag nu de eerste les van lespakket (un)Shakable gratis en vrijblijvend aan. Binnen enkele minuten ontvang je de mail met de downloadlink.

Vraag nu de bemoedigingskaarten kosteloos aan en ontvang binnen 5 werkdagen!

× Waar kan ik je mee helpen?