fbpx

Vind jij het belangrijk dat tieners een sterke identiteit ontwikkelen?

Is jouw visie ook dat voorkomen altijd beter is dan genezen?

Bouw mee aan ons werk op de scholen en draag financieel bij via stichting Meer Dan Een Lied. Zie deze link voor meer informatie.

Ondersteun ons werk

Jaarlijks rusten we duizenden middelbare scholieren toe met onze christelijke preventieprogramma’s. Help jij mee om ons werk mogelijk te maken?

OnS VERLANGEN

Als Creatieve Preventie is het ons verlangen om tieners niet alleen te laten weten dat zij geliefd zijn en geschapen zijn door God. Maar we geloven dat er rolmodellen nodig zijn om hen te leren zichzelf te beschermen op alles wat op hen afkomt. We werken hiervoor samen met zorgprofessionals, artiesten en ervaringsdeskundigen. 

"Dit is waarom ik Creatieve Preventie heb opgericht!"

onze visie

Voorkomen is beter dan genezen! Wij geloven in de kracht van het bundelen van onze mogelijkheden om de mentale weerbaarheid van leerlingen te vergroten. Met deze inzet kunnen we deze generatie sterk, weerbaar én veerkrachtig maken! Zo laten we een impact in hun leven achter waar ze hun hele leven profijt van kunnen hebben.  Om dit te blijven doen hebben we jouw hulp nodig.

"Dit is waarom ik Creatieve Preventie heb opgericht!"

Onze visie

Voorkomen is beter dan genezen! Wij geloven in de kracht van het bundelen van onze mogelijkheden om de mentale weerbaarheid van leerlingen te vergroten. Met deze inzet kunnen we deze generatie sterk, weerbaar én veerkrachtig maken! Zo laten we een impact in hun leven achter waar ze hun hele leven profijt van kunnen hebben. Om dit te blijven doen hebben we jouw hulp nodig.

juIst Nú de tieners toerusten

Vanaf start van de lockdown in 2020 zagen wij de urgentie om tieners juist nu toe te (laten) rusten over belangrijke thematiek zoals emotie-regulatie. We zijn daarom proactief gestart met het ontwikkelen van relevante en actuele lesprogramma’s zoals ons online preventieprogramma LIFELINE. 

stappen in geloof

Financieel investeren in nieuw aanbod, terwijl grote boekingen door de lockdown werden gecanceld, voelde als het bouwen van een ark terwijl er voor de ander nog geen regen zichtbaar is. Het zijn grote stappen in het geloof geweest voor ons. Tegelijkertijd had God duidelijk gesproken dat Hij in alles zal voorzien en vertrouwden we op Zijn Woord.

stichting meer dan een lied

Al jaren draagt de stichting Meer Dan Een Lied de activiteiten van Creatieve Preventie een warm hart toe. Daarom heeft het bestuur in november 2020 besloten de activiteiten van ons op te nemen in haar statuten. We zijn hier erg dankbaar voor. De stichting zet zich in om het ontwikkelen van nieuw aanbod voor christelijk preventiewerk voor de middelbare scholieren in Nederland te faciliteren.

Guido Roorda

Word partner en bouw mee

We zoeken mensen die onze visie delen en ons werk willen ondersteunen in gebed en/of met eenmalige of structurele donaties.

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe christelijke preventieprogramma’s, zodat we de generatie jongeren kunnen toerusten in het evangelie en vanuit die bron hun mentale weerbaarheid versterken?

Bid je ook met ons mee?

Omdat we met veel scholen in goed contact staan, komen er soms punten langs waar we voor kunnen bidden als team. Daarnaast spreken we regelmatig docenten die werkzaam zijn op een school waar er nauwelijks andere christelijke collega’s zijn. Het is altijd bijzonder om hen te kunnen bemoedigen.

Ook doen we regelmatig voorbede voor de middelbare scholieren in Nederland; soms specifiek voor een school als er een programma gedraaid wordt van ons in die week. 

We geloven in de kracht van gebed. Bid je mee?

aanmelden gebedsgroep

Meld je via onderstaand formulier aan voor de gebedsgroep die we opstarten. Via WhatsApp ontvang je gebedspunten. Vink hieronder aan of je in een WhatsAppgroep wilt worden ingevoegd of losse appjes wilt ontvangen via een verzendlijst. Ongeveer drie keer per jaar zullen we je per mail op de hoogte houden over de grote lijnen en alle belevenissen!

Voorlichting Eetstoornis Voortgezet onderwijs
Projectdag CJP Voortgezet Onderwijs
Guido Roorda

Ontvang meer informatie over LIFELINE

Laat hieronder je e-mail achter en je ontvangt binnen enkele minuten meer informatie over LIFELINE én hoe jij 1 week lang vrijblijvend op ons platform kan rondneuzen!

 

Ontvang de online brochure over ons online preventieprogramma direct in je mail. Geheel vrijblijvend!

 

Vraag nu de eerste les van lespakket (un)Shakable gratis en vrijblijvend aan. Binnen enkele minuten ontvang je de mail met de downloadlink.

Vraag nu de bemoedigingskaarten kosteloos aan en ontvang binnen 5 werkdagen!

× Waar kan ik je mee helpen?