fbpx

HOE STA JE JONGEREN BIJ IN
MOEILIJKE SITUATIES IN HET LEVEN?

Creatieve Preventie helpt middelbare scholen met het versterken van de identiteit, mentale weerbaarheid en veerkracht van deze generatie.

WELKOM

Er wordt hard aan deze pagina gewerkt. Binnenkort meer!

WIJ ZIJN CREATIEVE PREVENTIE

Wat met in 2014 begon met een paasviering op maat, is inmiddels uitgebreid tot een offline én online aanbod aan preventielessen, projectdagen en voorlichtingen. Wat Creatieve Preventie kenmerkt is onze gezamenlijke drive, namelijk de weerbaarheid vergroten onder jongeren. Ons concept is uniek door de mix van educatie, entertainment en evangelie.  

 

Download gratis de eerste module van hét online preventieprogramma voor mentale weerbaarheid.

LIFELINE is de eerste e-learning module binnen het christelijke onderwijs wat jongeren helpt om mentaal weerbaar te zijn en wat bouwt aan de geestelijke veerkracht van jongeren. Download de eerste module gratis en ontdek nieuwe openingen voor waardevolle gesprekken met je leerlingen.

“Het valt niet meer te ontkennen: Creatieve Preventie is een gepassioneerde beweging die haar vorm verkregen heeft vanuit deskundigheid, betrokkenheid en creativiteit. We zien uit naar aankomende jaren!”

Marije Perik

“Ik kijk terug op een geslaagd optreden bij ons op school. We hebben alleen maar positieve reacties gehad van de leerlingen!”

Aad Berger

Vakcollege Rijnmond, Katwijk

“De leerlingen hadden alle aandacht tijdens de voorstelling. Dit is opvallend aangezien niet alle leerlingen een christelijke achtergrond hebben.”

Wim ter Haar

Aeres VMBO, Nijkerk

Creatieve Preventie zet zich in voor mentale weerbaarheid voor jongeren, onder andere door de band tussen leraar en leerling op een natuurlijke manier te versterken.

Online aanbod

LIFELINE is dé e-learning methode om het gesprek met leerlingen aan te gaan over actuele thema’s die hun persoonlijk raken, waarbij hun mentale weerbaarheid en geestelijke veerkracht versterkt wordt. 

Offline aanbod

Met onze offline voorstellingen en interventies op maat raken we de harten van jongeren en helpen we de leraar om op een natuurlijke manier verder te praten met de leerlingen. 

 

Onze passie in cijfers

We zijn trots en dankbaar dat we sinds onze start in 2015 al zoveel leerlingen en docenten hebben mogen bereiken.

scholen

UITVOERINGEN

leerlingen

“De leerlingen zijn bijzonder geraakt door de inhoud van de voorstelling en het verhaal van de spreker. Bedankt! De verdiepingslessen waren een grote meerwaarde.”

Joan Mulder

't Noordik, Vriezenveen

“De communicatie tussen mij en Nathalie heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn collega’s zijn ook erg positief omdat zij zagen wat de impact was op de leerlingen.”

Bas Flipse

Groene Hart Leerpark, Alphen a/d Rijn

“Wanneer jongeren weten dat ze van waarde zijn, durven ze beter voor zichzelf op te komen en maakt het dat ze zichzelf niet hoeven te bewijzen door te presteren of anderen naar beneden te halen.”

Smit & Noordzij

“Jongeren willen gekend en erkend worden. En als het ‘echte leven’ wat dit betreft weinig lijkt te bieden, wordt het daar gezocht waar het leven zich in de werkelijkheid lijkt af te spelen: op hun beeldscherm.”

Els van Dijk

S.O.S.

Is er een uitdaging waar je nu tegenaan loopt? Bij Creatieve Preventie helpen we je graag verder.

BLOG TITEL

Mini uitleg

BLOG TITEL

Mini uitleg

BLOG TITEL

Mini uitleg

Ontvang meer informatie over LIFELINE

Laat hieronder je e-mail achter en je ontvangt binnen enkele minuten meer informatie over LIFELINE én hoe jij 1 week lang vrijblijvend op ons platform kan rondneuzen!

 

Ontvang de online brochure over ons online preventieprogramma direct in je mail. Geheel vrijblijvend!

 

Vraag nu de eerste les van lespakket (un)Shakable gratis en vrijblijvend aan. Binnen enkele minuten ontvang je de mail met de downloadlink.

Vraag nu de bemoedigingskaarten kosteloos aan en ontvang binnen 5 werkdagen!

× Waar kan ik je mee helpen?